Plošče na ježek

Pri plošči na ježek se govori o brusni plošči z oblogo iz velurja - na hrbtni strani podloge. Kot podloge Klingspor uporablja papir, folijo, najlonsko mrežo (brusna mrežica) ali bombažno tkanino. Ker so možnosti uporabe skoraj neomejene, ponuja Klingspor različne strukture plošč na ježka, da bi za vsako uporabo imeli ustrezen izdelek.

Struktura glede na uporabo

Pri plošči na ježek se govori o brusni plošči z oblogo iz velurja - na hrbtni strani podloge. Kot podloge Klingspor uporablja papir, folijo, najlonsko mrežo (brusna mrežica) ali bombažno tkanino. Na sprednji strani podlage pa je brusno zrno. Vse je mogoče - odvisno od področja uporabe se brusne plošče izbira z ustrezno vrsto zrna.

Prednost izdelka z oblogo iz velurja je, da se brusna plošča lahko enostavno in hitro zamenja s ploščo na ježka, npr. pri prehodu na drug obdelovanec ali drug material.


Posamično uporabno, odvisno od potreb kupcev

Ker so možnosti uporabe skoraj neomejene, ponuja Klingspor različne strukture plošč na ježka, da bi za vsako uporabo imeli ustrezen izdelek.

Brušenje lesa, barve, laka, izravnalne mase ali kovine nikoli ni bilo lažje. Posebne uporabe, kot so brušenje premazov gelcoat (pri izdelavi ladij in jaht), sestavljeni materiali (industrija vetrne elektrarne), stene iz mavčno-kartonskih plošč in parketna tla so tudi brez napora.

Poleg tega so brusne plošče ustrezno opremljene, npr. pol odprta ali gosta granulacija, stearatni premaz ali zelo fleksibilen film, ki je odporen proti trganju, odvisno od potrebe.


Univerzalno za brušenje z ročno vodenimi stroji

Klingspor ponuja plošče na ježek v veliko dimenzijah in oblikah lukenj - primerne za vse standardne stroje, po želji pa ponuja tudi ustrezne podporne plošče.Excenterschleifer mit Klettscheibe Podporni diski z več luknjami za ekscentrične brusilnike pokrivajo skoraj vse strukture lukenj, prav tako pa je na voljo lepljivi podporni disk za kotne brusilnike.

Program poleg krožnih plošč vključuje tudi posebne plošče v obliki trikotnika in železne plošče. Poleg tega so še dodatni izdelki plošč na ježka na voljo kot trakovi.

Klettprodukte

S podrobnim skladiščnim programom podjetja Klingspor lahko stranke naročijo posebne oblike in dimenzije lukenj, ob upoštevanju minimalnih količin naročil.

Izdelki za prileganje

Nazaj na znanje o brušenju