Novi maloprodajni asortiment

Klingspor že 130 let predstavlja visokokakovostne in zanesljive brusne materiale za profesionalne uporabnike. Od poletja 2022 lahko strokovnjaki z manjšimi zahtevami in domači mojstri številne izdelke iz programa Klingspor kupijo tudi v manjših pakiranjih.

Klingspor se z maloprodajno ponudbo posebej odziva na želje strank po manjših embalažnih enotah in usklajenih kompletih. Uporabniki so večkrat zahtevali možnost nakupa izdelkov Klingspor v manjših količinah. Maloprodajna ponudba podjetja Klingspor zdaj ponuja številne izdelke različnih zrnatosti in dimenzij.

Nova maloprodajna ponudba obsega skupno skoraj 300 izdelkov, tako za ročno brušenje kot za brušenje z ročnimi stroji. Upoštevani so bili najpogosteje uporabljeni tipi strojev, dimenzije in oblike lukenj. Poleg posamično pakiranih diskov na ježka, trakov, listov, brusnih gobic, majhnih brusnih kolutov ali rezalnih plošč predstavljajo velik del nove ponudbe predvsem kompleti z enim izdelkom različnih zrnatosti.

Vse je v mešanici!

Pri gradnji suhomontažnih sten, mizarstvu ali kovinskih konstrukcijah: maloprodajni asortiment podjetja Klingspor ponuja tudi manjšim obrtnikom in zasebnim uporabnikom možnost uporabe profesionalnega orodja za brušenje. Izdelki so na voljo v specializiranih trgovinah, pa tudi v dobro založenih trgovinah za domače mojstre in spletnih trgovinah.

Področja uporabe maloprodajnega asortimenta

Nazaj na znanje o brušenju