CEVOLUCIJA - Izdelal Klingspor

Abrazivi s keramičnimi abrazivnimi zrni so že dolgo znani po svoji agresivnosti in življenjski dobi. Klingspor je zdaj naredil naslednji korak in razvil keramične visoko zmogljive brusne materiale, ki so opremljeni z novo tehnologijo "CEVOLUTION". Ta tehnologija ne temelji le na keramičnem zrnu, temveč tudi na 130 letih izkušenj in znanja na področju abrazivov.

Tehnologija CEVOLUTION: Vse je v mešanici!

V resničnem svetu obstajajo aplikacije, pri katerih ni mogoče zagotoviti potrebnega pritiska orodja ali hitrosti brušenja, ki je dejansko potrebna. To lahko privede do situacij, ko ne morete v celoti izkoristiti prednosti keramičnih zrn, saj pritisk ni dovolj velik, da bi porušil strukturo zrn; to bi povzročilo zamašitev abraziva in nezadovoljiv rezultat brušenja.

Zato so vsi izdelki Klingspor, opremljeni z novo tehnologijo CEVOLUTION, optimizirani na vseh področjih: glede na področje uporabe se posamezne komponente, ki sestavljajo abraziv, izboljšujejo in optimizirajo, dokler številni poskusi in testi ne pokažejo, da so izboljšave keramičnih zrn zagotovile najboljšo možno zmogljivost. "Pristop, ki ga člani našega razvojnega oddelka uporabljajo pri optimizaciji nove tehnologije CEVOLUTION, je celosten: poleg optimizacije mešanic in količin zrn, velikosti zrn ter receptur za osnovni in naknadni premaz se opirajo na večplastne in posebne proizvodne postopke. Vse to v zasledovanju cilja, da se uporabniku zagotovi najboljša zmogljivost ne glede na področje uporabe. Te lastnosti omogočajo CEVOLUTION, da revolucionira področje keramičnih abrazivov." pojasnjuje Ibraim Lapa, direktor poslovnega razvoja.

Da bi stranke našle točno tisti izdelek, ki ga potrebujejo, se Klingsporjeva paleta izdelkov ponaša z velikim številom izdelkov z novo tehnologijo CEVOLUTION, kot so brusni trak CS 910 Y/CS 912 Y ali lamelni brusni diski SMT 974, SMT 975, SMT 976 in SMT 674. Ti izdelki ne bodo prejeli pečata CEVOLUTION, če ne bodo resnično povečali svoje zmogljivosti.

Kliknite tukaj za več informacij o naših izdelkih CEVOLUTION

Nazaj na znanje o brušenju