Dobro - Naši izdelki

Paleta izdelkov

Visokokakovostna orodja za najvišjo učinkovitost

Od profesionalcev za profesionalce V naši paleti izdelkov najdete več kot 50.000 orodij za brušenje, rezanje, rezkanje, poliranje in odstranjevanja materialov. Širina in globina našega programa nudi uporabnikom ustrezen izdelek za vsako potrebo – pogosto celo v več različnih variantah.

Klicken Sie für mehr Informationen Kliknite za več informacij
Brusni koluti Prikaži izdelke >
Brusni trakovi Prikaži izdelke >
Hitro menjalni diski Prikaži izdelke >
Pahljačasti brus Prikaži izdelke >
Lamelni brusni diski Prikaži izdelke >
Rezalne plošče Kronenflex® Prikaži izdelke >
Brusne plošče Kronenflex® Prikaži izdelke >
Elastična brusna sredstva Prikaži izdelke >
Trdokovinski rezkarji Prikaži izdelke >
Diamantne rezalne plošče Prikaži izdelke >
Diamantna brusna krožna plošča Prikaži izdelke >
Vrtalne krone Prikaži izdelke >
Rezila za žage Prikaži izdelke >
Podporni krožnik Prikaži izdelke >
Izdelki iz koprene Prikaži izdelke >
Žične ščetke Prikaži izdelke >
Maloprodajni asortiment Prikaži izdelke >

Aplikacije

Od grobega do finega: idealna rešitev za vsak material

Karkoli želite obdelovati z našimi orodji: Kakovostni izdelki podjetja Klingspor izpolnjujejo tudi najvišje zahteve glede kakovosti površine, življenjske dobe orodja in zmogljivost obdelave.

Brušenje in rezanje kovin še posebej močno obremenjuje uporabljena orodja. Ne glede na to, kateri material želite obdelovati: nudimo vam ustrezno brusilno orodje. Oglejte si vse izdelke za kovine, neželezne kovine in nerjaveče jeklo
Kovina, neželezna kovina in nerjaveče jeklo
Trdi in krhki materiali, kot sta steklo in keramika, zahtevajo v vseh korakih obdelave visokokakovostna, zanesljiva in natančna orodja. Razvili smo številna brusilna orodja posebej glede na specifične zahteve teh materialov. Oglejte si vse izdelke za steklo in keramiko
Steklo, keramika
Z našimi brusilnimi sredstvi za obdelavo plastike, gume in usnja dosežete odlične rezultate in enakomerne vzorce brušenja pri vseh pomembnih uporabah in obdelovancih. oglejte si izdelke za plastiko, gumo, usnje
Plastika, guma, usnje

 

Stroji

Popolno orodje za vsak delovni korak

Ne glede na stroj, ki ga želite uporabiti kot individualno rešitev za vašo uporabo: Brusilna sredstva Klingspor zagotavljajo največjo kvaliteto in zanesljive rezultate pri rezanju, odstranjevanju materiala in končni obdelavi.

trennen

Rezanje

Hitro in ekonomično rezanje materialov je v mnogih področjih uporabe našim strankam neizogibno. Enako pomembna, kot je dolga življenjska doba orodja, je pri tem tudi varnost pri uporabi hitro vrtečih se orodij. S spoštovanjem smernic oSa in evropskega varnostnega standarda EN 12413 izpolnjujejo naša orodja za rezanje najvišje varnostne standarde.

Materialabtrag

Odstranjevanje materiala

Pri orodjih za odstranjevanje materiala je odločilno agresivno brušenje in največja zmogljivost odstranjevanja materiala pri najmanjši obremenitvi uporabnika.

Finish

Končna obdelava

Pri končni obdelavi je pomembna gladka,enakomerna površina in dosledno ponovljive delovne rezultate. Naše uporabnike podpiramo pri doseganju njihovih ciljev s tehnološkim razvojem, kot je na primer antistatična barva ACT.

nadaljuj branje ... Naša kakovost