Vrtalne krone

Delovni korak
Material
Stroj
Področja uporabe
Skupina izdelkov
Vrtalne krone
Premer/mm
širina/mm
dolžina/mm
Premer osi/mm
Vpetje/mm
Širina segmenta/mm
Višina segmenta/mm
Efektivna dolžina
Vpetje
segmentiranje
Razred zmogljivosti
Tip stroja

Čiščenje lukenj v najrazličnejših materialih z vrtalnimi kronami in svedri podjetja Klingspor

Diamantne vrtalne krone in svedri podjetja Klingspor so zanesljiva orodja, zasnovana za vsakodnevno uporabo. Klingspor deluje na trgu že od leta 1893 in se vsak dan trudi, da bi napredoval v tehnologiji in konstruiral nove izdelke, ki stranke navdušujejo s svojo inovativnostjo in učinkovitostjo. Ta ambicija se kaže tudi v diamantnih svedrih in orodjih, ki sestavljajo komplet svedrov, ki jih prav tako najdete v izboru izdelkov. S temi izdelki Klingspor zadovoljuje potrebe tako profesionalnih uporabnikov v obrti, industriji in gradbeništvu kot tudi motiviranih domačih mojstrov.

Zagotovljena je široka paleta aplikacij

Izdelki se lahko uporabljajo za vrtanje materialov, kot so

  • beton
  • trde fine kamnine
  • plošče za peči, glazirane

Klingsporjevi diamantni svedri, vrtalne krone in njihovi priročni kompleti so idealna izbira za gradbince, kamnoseke in krovce, uporabljajo pa se tudi pri gradnji cest ter pri gradnji nad in pod zemljo.

Uporabljajo se predvsem v kombinaciji z udarnimi vrtalniki in vrtalnimi stroji ter kotnimi brusilniki. Zato jih je mogoče kombinirati z vsemi standardnimi orodji. Za tiste, ki morajo vrtati z največjo natančnostjo, Klingspor ponuja priročen pripomoček za začetek vrtanja.

Doseganje odličnih rezultatov s svedri podjetja Klingspor

Nadomestni segmenti - kot posamezni segmenti ali kot obročni segmenti - so prav tako del Klingsporjevega proizvodnega programa kot svedri z različnimi premeri. Klingspor se osredotoča na raznolikost, zato vsakemu uporabniku zagotavlja orodja, s katerimi lahko svoje naloge opravi z najboljšimi možnimi rezultati. Klingsporjevi vrtalniki in svedri odpravljajo težave, ki so značilne za določene delovne postopke, kot so razpoke ali krušenje obdelovanca ali odbijanje orodja. Gladke izvrtine je mogoče izvrtati hitro in zanesljivo. Pri praktični uporabi ta lastnost prinaša izrazite prednosti in pospešuje delovne postopke.

Diamantni svedri Klingspor

Diamantne svedre odlikujeta visoka agresivnost in dolga življenjska doba. Klingspor ponuja te svedre kot posamezne elemente ali kot del priročnega kompleta, s čimer poskrbi, da ima uporabnik vse pomembne velikosti vedno na dosegu roke. Dodatna prednost je tudi ugodno razmerje med ceno in zmogljivostjo. Klingspor svoje visokokakovostne diamantne svedre pošilja v trdnem aluminijastem kovčku. Svedri so med prevozom varno zaščiteni pred morebitnimi udarci in poškodbami.