Trdokovinski rezkarji

Delovni korak
Stroj
Skupina izdelkov
Trdokovinski rezkarji
Premer/mm
dolžina/mm
Premer osi/mm
Dolžina stebla
Konstrukcija
zobniki

Zmogljivo rezkanje in izravnavanje površin in oblik

Rezkarji iz karbidne trdine v Klingsporjevem izboru izdelkov imajo vse lastnosti, ki jih cenijo zahtevni uporabniki. Različne oblike in dimenzije teh izdelkov Klingspor zagotovo pokrivajo vse zahteve, ki so potrebne za obdelavo specifičnih materialov in obdelovancev. Uporabniki imajo koristi od stalno visoke kakovosti karbidnih rezkarjev in od ponudbe izdelkov, ki je široka in zagotavlja pravo rešitev za zahtevne naloge vseh vrst. Splošne prednosti izdelkov vključujejo njihovo izjemno agresivnost in rezalno zmogljivost v kombinaciji z izboljšanim odstranjevanjem drobcev ter manjšo toplotno obremenitvijo orodja in obdelovanca. Kupci rezkarjev iz karbidne trdine dajejo prednost podjetju Klingspor.

Rezkarji iz karbidne trdine s pravim rezom za vse vrste uporabe

Rezkarji iz karbidne trdine, ki jih prodaja Klingspor, so med drugim na voljo s standardnim, dvojnim in visoko zmogljivim ozobljenjem. Najboljša izbira za vsakodnevna opravila in številne druge aplikacije so karbidni rezkarji z univerzalnim ozobljenjem. To ozobljenje je Klingsporjevo standardno ozobljenje in zagotavlja izjemne lastnosti za obdelavo. Aluminij ozobljenje je prava izbira, kadar morajo uporabniki obdelovati mehke z dolgimi ostružki. Poleg aluminija in drugih ne železnih kovin so med temi materiali tudi plastika. Uporabnik ima koristi od visoke stopnje odstranjevanja in zmanjšane obremenitve.

Dvojno ( križno ) ozobljenje je prav tako primerno za splošno uporabo in ima dodatne prednosti, saj omogoča boljše rokovanje in izdelavo izjemno majhnih ostružkov. Poleg tega je uporaba tega orodja udobna in z minimalnimi vibracijami.

Visoko zmogljiv rotorezkar "jeklo" je opremljen z zobmi, ki so optimizirani za obdelavo jekla. Ta vrsta rezkarjev iz karbidne trdine zagotavlja bistveno večjo hitrost odstranjevanja materiala kot standardno ozobljenje.

Visoko zmogljiv rotorezkar "INOX" je popolnoma primeren za obvladovanje izzivov, povezanih z obdelavo avstenitnega jekla in nerjavnega jekla, ki je odporno na korozijo in kisline. Tudi to ozobljenje zagotavlja znatno višjo stopnjo odstranjevanja materiala v primerjavi s standardnim ozobljenjem. To je mogoče pripisati posebej optimizirani geometriji rezkarjev. Dodatna prednost je, da je nastajanje toplotnih odtenkov minimalno.

Zelo vsestranski za veliko število različnih materialov in aplikacij

Rezkarji iz karbinde trdine iz Klingsporjeve ponudbe izdelkov so idealni spremljevalni izdelki za gibljivo gred in druge standardne stroje. Njihova vsestranska uporabnost je ključna za uporabo za najrazličnejše materiale. Ti vključujejo:

  • jeklo
  • ostale kovine
  • plastika

Na voljo so v različnih oblikah in dimenzijah ter z ali brez čelnega ozobljenja. Klingspor na primer priporoča rotrezkar v obliki lastovičjega repa in brez končnega ozobljenje za delo na notranjih robovih, ki so težko dostopni. Koničasti konusni rotorezkarji so nujni za odstranjevanje oblog in idealno orodje za delo na koničnih luknjah in utorih. Valjasti rotorezkarji s čelnim ozobljenjem so zasnovani za delo na slepih luknjah in končnih površinah notranjih kontur. Skratka, za vsako vrsto dela je na voljo ustrezen rezkar iz karbidne trdine.

Delovni koraki, ki jih je mogoče opraviti s temi orodji, vključujejo poševno rezkanje robov in odstranjevanje zarez na izvrtinah. Pri teh vrstah uporabe je v ospredju odlična kakovost Klingsporjevih rezkarjev iz karbidne trdine. Tisti, ki potrebujejo več rezkarjev in jih želijo hraniti na istem mestu, se lahko odločijo za komplet rezkarjev. V varni in priročni škatli za shranjevanje so rezkarji iz karbidne trdine z različnimi specifikacijami za različne načine uporabe vedno na voljo.