Rezalne plošče Kronenflex®

Delovni korak
Material
Stroj
Področja uporabe
Skupina izdelkov
Rezalne plošče Kronenflex
Premer/mm
širina/mm
Debelina/mm
Vpetje/mm
Vpetje
Oblika
Konstrukcija
Vrsta zrn
Razred zmogljivosti
Tip stroja

Klingspor vsak dan proizvede več kot 350.000 rezalnih plošč Kronenflex®

Rezalne plošče, izdelane v enem letu, ki bi bile postavljene eno na drugo, bi 20-krat dosegle najnižjo točko Marianskega jarka v Tihem oceanu. Ker pa vlaga slabo vpliva na delovanje rezalnih plošč Kronenflex®, družba Klingspor posebno pozornost namenja pravilnemu skladiščenju izdelkov.

Klingsporjeva bogata ponudba rezalnih plošč vsebuje izdelke, ki ustrezajo potrebam tako kvalificiranih strokovnjakov pri vsakodnevnem delu kot tudi domačih mojstrov pri projektih. Rezalna plošča Kronenflex® izpolnjuje najrazličnejše zahteve in se praktično uporablja povsod.

Rezultati dela vrhunske kakovosti z rezalnimi ploščami Kronenflex® - ploščatim in z ojačanim središčem

Rezalne plošče iz linije Kronenflex® je najbolje uporabljati v kombinaciji s kotnim brusilnikom. Blagovna znamka Kronenflex® pooseblja najvišjo možno kakovost, ki jo je mogoče doseči z današnjimi rezalnimi ploščami. Te visokozmogljive izdelke odlikujejo minimalno nastajanje srha, izjemno kratek čas rezanja in izjemna vzdržljivost pri stalni uporabi. Zato ne preseneča, da se izdelki podjetja Klingspor pogosto uporabljajo tako v trgovini kot v industriji.

Prava rezalna plošča za vsak stroj

Za fleksibilno uporabo v aplikacijah je ključnega pomena, da je mogoče rezalne plošče namestiti na čim več različnih strojev. Klingspor ponuja rezalne plošče z ravno in ojačano sredinsko obliko za vse vrste standardnih strojev. Za kotne brusilnike, za stacionarne žage in rezalnike ter za prostoročne stroje.

Zmogljivi rezalni abrazivi za obdelavo različnih materialov

Ker stranke delajo z najrazličnejšimi materiali, Klingspor ponuja izbor izdelkov, ki zagotavljajo izjemno vsestranskost. Zaradi kombinacije najrazličnejših zrn, smol in polnil se lahko rezalne plošče Kronenflex® uporabljajo za delo na:

  • jeklu
  • nerjavečem jeklu
  • aluminiju
  • litem železu
  • kamnu / betonu

Možnosti uporabe so skoraj neomejene.

Rezalne plošče Kronenflex®, razvrščene v različne kakovostne razrede

Da bi uporabniku čim bolj olajšali izbiro ustrezne rezalne plošče Kronenflex®, je Klingspor izdelke razvrstil v tri razrede zmogljivosti: Extra, Supra in Special. V razredu Extra so uporabnikom na voljo rezalne plošče, ki so primerna za univerzalno uporabo. Ti izdelki so zanimivi tudi za ljubiteljske uporabnike. Razred Supra je sestavljen iz rezalnih plošč, ki so zasnovani za različna področja uporabe in jih odlikujeta izjemna življenjska doba in visoka rezalna zmogljivost. Te plošče so izdelki iz srednjega cenovnega razreda, ki so bili optimizirani. In končno, uporabniki, ki iščejo brezkompromisne visokozmogljive izdelke, bodo pravo rezalno ploščo našli v zmogljivostnem razredu Special. Ker je vsaka rezalna plošča opremljena s posebnimi lastnostmi, potrebnimi za vsako posamezno uporabo, lahko uporabniki pričakujejo optimalno zmogljivost in življenjsko dobo.

Uporaba optimalne debeline materiala za vsako aplikacijo

Rezalne plošče iz Klingsporjeve ponudbe izdelkov so ojačana s tkanino iz steklenih vlaken, kar povečuje stabilnost plošč in zagotavlja njeno varno uporabo. Različne debeline so bistvenega pomena za rezalne plošče, saj omogočajo, da se plošče popolnoma prilagodijo vsaki posamezni uporabi. Ko se na primer uporabljajo za prostoročno rezanje, so plošče izpostavljene izredno velikim bočnim silam. Za to vrsto uporabe so debelejše plošče ojačane z močnejšimi tkaninami iz steklenih vlaken. V skladu s tem so tanjše plošče, ki merijo od 0,8 do 1,0 mm, opremljene s tanjšo tkanino. V vsakem primeru ojačitev zagotavlja večjo stabilnost.

Največja zmogljivost, popolna zaščita in lahkotno rokovanje s Kronenflex® škatlo

Klingspor dobavlja izbrane rezalne plošče v priročni škatli Kronenflex®. Rezalne plošče, ki se uporabljajo neposredno po tem, ko so vzete iz škatle za shranjevanje, so za 40 % bolj zmogljive. Poleg tega škatla ščiti rezalne plošče pred udarci, umazanijo in vlago, zato je nepogrešljiva pri uporabi in skladiščenju v težkih razmerah. Plošče, shranjene v škatli, so nepredušno zaprte in zato ostanejo dlje časa sveže. Če je škatla po odstranitvi rezalne plošče ponovno zaprta, bodo tudi vse druge plošče ohranile svojo prednost pri delovanju.