Pahljačasti brus

Delovni korak
Material
Stroj
Področja uporabe
Skupina izdelkov
Pahljačasti brus
Premer/mm
širina/mm
Premer osi/mm
Vpetje/mm
Vpetje
Granulacija
Konstrukcija

Lamelni brusni kolut - prva izbira za fino in fleksibilno brušenje površin

Lamelni brusni kolut iz Klingsporjevega izbora izdelkov je dragoceno orodje za delo, ki vključuje brušenje ali končno obdelavo površin. Obrtniki in domači mojstri, ki izberejo lamelni brusni kolut iz Klingsporjeve obsežne ponudbe, bodo kupili orodje, ki odlično služi njihovim potrebam in jim ponuja vrhunsko kakovost po konkurenčni ceni. Če boste brusili s Klingsporjevim lamelnim brusnim kolutom, boste vedno brusili kot profesionalec.

Iskanje lamelnih brusnih kolutov za posebne namene

Vsi, ki uporabljajo lamelne brusne kolute, to počnejo, ker potrebujejo izdelek, ki popolnoma ustreza njihovemu specifičnemu primeru uporabe. Zato Klingspor svojim strankam ponuja specializirane izdelke s kakovostjo, ki bo uporabniku zagotovo pomagala premagati tudi najtežje težave. Eden takih izdelkov je FSR 618. Ta pregibni lamelni brusni kolut je bil zasnovan posebej za delo na spojih, utorih in režah ter zagotavlja izjemne rezultate. V parih razporejene pregibne lamele uporabniku omogočajo delo na območjih, ki jih ni pričakoval, saj se lamele raztegnejo do vsakega kotička.

WSM 617 je še en priljubljen izdelek podjetja Klingspor, saj se je izkazal v neštetih primerih uporabe. Ta lamelni brusni kolut, ki je primeren za uporabo v čelnem in stranskem položaju, se lahko na kotni brusilnik privijači v trenutku in brez pomoči dodatnega orodja. Ta vsestranski pripomoček bo na primer s starega grelnika ali kovinske ograje tako temeljito odstranil rjo, da boste površino lahko takoj znova pobarvali. Lamelni brusni kolut, ki ima vitko obliko, je opremljen s prilagodljivimi lamelami z radialno razporeditvijo in se bo popolnoma oblikoval glede na obliko, ki jih je treba obdelati. Ker enako zanesljivo odstranjuje ostanke barve, rahle praske in varilske madeže, je to orodje, ki ga imajo radi uporabniki po vsem svetu. Majhen nasvet: če je kotni brusilnik opremljen z regulacijo hitrosti, lahko ta lamelni brusni kolut uporabljate tudi za materiale na osnovi lesa.

Pravo orodje za številne aplikacije

Lamelni brusni kolut proizvajalca Klingspor je priljubljena izbira za najrazličnejše aplikacije. Mednje spadajo:

  • odstranjevanje barve / laka / polnila
  • brušenje zvarov
  • odstranjevanje napak,
  • odstranjevanje toplotnih odtenkov
  • odstranjevanje rje

Lamelmni brusni koluti, mali lamleni brusni koluti (imenovani tudi pahljačasti koluti) so vsestranski tudi pri opremi, s katero jih je mogoče kombinirati. Ta oprema vključuje stroje, kot so:

  • premi brusilnik
  • gibljiva gred
  • stacionaren brusilnik
  • kotni brusilnik

V široki ponudbi boste zagotovo našli lamelne brusne kolute, ki jih lahko kombinirate s stroji, ki se uporabljajo v industrijskih podjetjih, delavnicah ali obrtnih podjetjih in pri domačih opravilih.

Če stroj ni opremljen z regulacijo hitrosti, je treba izdelek izbrati na podlagi določene hitrosti. Klingspor pokriva tudi te stroje in ponuja lamelne brusne kolute, ki bodo delovali v optimalnem območju.

Te lastnosti so značilne za lamelne brusne kolute

Tako kot vsi drugi abrazivni materiali, ki jih proizvaja Klingspor, tudi lamelni brusni koluti ustvarjajo edinstvene vzorce prask, ki jih zaznamujejo dolgi, neprekinjeni vzorci zrn na obdelani površini. Sledi prask, ki jih pusti obdelava z lamelnim brusnim kolutom, bodo minimalne, zato bo površina še posebej gladka. Zato je mogoče te izdelke uporabiti za profesionalno obdelave površin, ki bodo ustrezale najvišjim standardom.

Pri izbiri lamelnih brusnih kolutov, malih lamelnih brusnih kolutov ali koprenastih brusnih kolutov morate upoštevati naslednje: zaradi svoje zasnove brusni koluti v primerjavi z brusnimi trakovi že po naravi proizvajajo finejšo končno obdelavo. Odstranjevanje materiala in končna obdelava sta zato lahko združena v enem delovnem koraku. Če želite doseči stopnjo odstranjevanja materiala, ki je primerljiva z brusnim trakom, strokovnjaki podjetja Klingspor priporočajo, da izberete brusni kolut z dva- do trikrat večjo zrnatostjo.