Žične ščetke

Delovni korak
Material
Stroj
Področja uporabe
Skupina izdelkov
Ščetke
Premer/mm
širina/mm
dolžina/mm
Premer osi/mm
Vpetje/mm
Efektivna dolžina
Dolžina žice
Debelina žice
Vpetje
Število vozlišč
Material žice
Število vrstic

Žične ščetke Klingspor uporabite za odstranjevanje oblog, čiščenje in strukturiranje

Žične ščetke podjetja Klingspor se uporabljajo za najrazličnejše naloge strojne obdelave na področju jekla in nerjavnega jekla. Ključna prednost žične ščetke pred abrazivnimi sredstvi je dejstvo, da ščetka deluje le na površini obdelovanca, ne da bi spremenila njegovo obliko. Ta prednost je še posebej pomembna pri obdelavi zelo tanke pločevine. Izbira žičnih ščetk, ki jih ponuja podjetje Klingspor, obsega obsežno paleto izdelkov, ki so zasnovani za najrazličnejše naloge strojne obdelave, materiale in stroje.

Klingsporjeve žične ščetke so še posebej priljubljena izbira za naslednje vrste uporabe:

  • čiščenje zvarnih spojev in površin (odstranjevanje rje, odstranjevanje vodnega kamna in odstranjevanje barve).
  • odstranjejevanje robov rezalnih robov
  • strukturiranje površin (ustvarjanje mat, satenastega ali hrapavega videza).

Različne različice za popoln rezultat

Okrogle ščetke so idealne za pripravo in dodelavo zvarnih spojev, odstranjevanje oblog in čiščenje rezalnih robov, vogalov ali kotov, medtem ko bodo poševne ščetke delovale zelo natančno tudi na težko dostopnih mestih.

Klingsporjeve ščetke v obliki skodelice so še posebej dobra izbira za učinkovito odstranjevanje rje, barve ali zvarnih madežev z velikih površin. S ščetkami v obliki skodelice lahko tudi ciljno usmerite določena območja na obdelovancu pri pripravi na lakiranje.

Naše ščetke v obliki čopiča se večinoma uporabljajo za delo na notranji strani cevi, vrtalnih luknjah in vdolbinah. Pri teh vrstah uporabe se BPS 600 Z odlikuje z odličnimi zmogljivostmi ščetkanja, ki jih dolguje svojim vozlastim žicam, medtem ko se BPS 600 W izkaže kot idealna za zaključna dela in odstranjevanje manjših vdolbin v ceveh in vrtalnih luknjah.

Izbor teh izdelkov dopolnjujejo ročne ščetke. Te ročne ščetke so na voljo z lesenim ročajem in ergonomsko oblikovanim plastičnim ročajem. Poleg tega se lahko kupci odločijo tudi za klasične ščetke in ščetke v obliki črke V za kotne zvare, ter ščetke za vžigalne svečke, ki so na voljo z različnimi materiali žice.