DT 350 AB Extra CEVOLUTION Velike diamantne rezalne plošče za Asfalt, Beton

Primerno za mokro in suho uporabo Debel zaščitni segment pogled podrobnost Debel zaščitni segment Brez podrezanja 12 mm Višina segmenta Lasersko varjeno
Lastnosti
Razred Extra
Segmentiranje Široko ozobljen
Izvedba Lasersko varjeno
Agresivnost
Življenjska doba
Materiali
Asfalt
Beton
Področja uporabe
Gradnja cest
Gradnja cevovodov
Nizka gradnja
Skladišča strojev
Vrtnarjenje in poljedelstvo

Diamantna rezalna plošča DT 350 AB Extra CEVOLUTION za širok spekter uporabe

Diamantna rezalna plošča DT 350 AB Extra CEVOLUTION je prepričljiva za uporabo na asfaltu in betonu . Uporaba keramičnih zrnc v segmentu brušenja dodatno podaljša življenjsko dobo izdelka. Za DT 350 AB Extra CEVOLUTION je značilna vsestranskost možnosti uporabe. Kombinirani izdelek je sestavljen iz

  • lasersko varjenih segmentov blokov,
  • turbo segmentov ter
  • segmentov za zaščito proti poševnemu udarcu in je zato primeren za vsa popravila v asfaltu, betonu in drugih gradbenih materialih. Zanesljiva diamantna rezalna plošča se lahko uporablja na bencinskih rezalnikih, talnih rezalnikih 10 kW in podobnih strojih.

Keramična zrna v diamantni rezalni plošči?

Kar se na prvi pogled sliši nenavadno, je za razvijalce v podjetju Klingspor pot do izboljšane življenjske dobe in s tem daljšega trajanja uporabe za stranko. Zaradi posebnih fizikalnih lastnosti, kot sta visoka trdota in dobra vezava, poseben keramični pesek v mešanici zagotavlja večjo stabilnost in manjšo obrabo abrazivnih materialov, kot je asfalt. Hkrati podpira učinek brušenja diamantov. Tako je DT 350 AB prva diamantna rezalna plošča s priljubljenim tesnilom CEVOLUTION. Tako kot pri drugih abrazivih iz Klingsporjeve ponudbe tudi tu CEVOLUTION pomeni jasno opazno izboljšavo izdelka. Izdelki z logotipom CEVOLUTION vsebujejo keramično abrazivno zrnje in so optimizirani za ustrezno uporabo. Rezalno ploščo v kategoriji kakovosti „Extra“ odlikuje agresivno brušenje in rezanje ter dolga življenjska doba. To zagotavlja optimalne rezultate dela ves čas uporabe. S to stopnjo kakovosti je rezalna plošča prava izbira za profesionalne zahteve pri rezanju, ki se ne izvaja v neprekinjeni uporabi.

Diamantna rezalna plošča za širok spekter uporabe

Diamantna rezalna plošča DT 350 AB Extra CEVOLUTION s svojimi možnostmi uporabe za obdelavo asfalta, betona in podobnih gradbenih materialov ponuja širok spekter uporabe pri gradnji cest, gradbeništvu in na gradbiščih. Razvita je posebej za uporabo na asfaltu in betonu.

Varnost pri delu – pomemben vidik pri delu z rezalnimi ploščami

Ker obstaja nevarnost nesreče, ki je ne smemo podcenjevati, zlasti pri delu s stroji za brušenje in rezanje, je treba paziti na pravilno uporabo diamantne rezalne plošče. Vse pomembne informacije, kot so največja hitrost, največja delovna hitrost in območje uporabe, so navedene na nalepki rezalnih plošč. Pred uporabo je treba skrbno preveriti stanje vsake rezalne plošče. Le nepoškodovane in pravilno skladiščene rezalne plošče zagotavljajo potrebno varnost pri delu.

Iskanje trgovine
Želite kupovati lokalno ali poiskati nasvete pred nakupom? Naš iskalnik trgovin vam bo pokazal najbližjega prodajalca z opremo Klingspor.