Diamantno orodje

Delovni korak
Material
Stroj
Področja uporabe
Skupina izdelkov
Diamantne rezalne plošče
Tehnologija
Premer/mm
Debelina/mm
Vpetje/mm
Širina segmenta/mm
Višina segmenta/mm
Vpetje
segmentiranje
Razred zmogljivosti
Tip stroja

Razvito v Nemčiji - narejeno v Evropi: Diamantna rezalna orodja Klingspor

Diamantna rezalna orodja iz Klingsporjevega izbora izdelkov so prava visoko zmogljiva orodja. Ta rezalna orodja profesionalnim uporabnikom zagotavljajo ustrezen brusni material za rezanje, ki ponuja najboljše možne lastnosti za vse delovne naloge. Zagotavljajo kratke čase rezanja z minimalnim nastankom ostružkov. Te lastnosti cenijo profesionalci v trgovini, industriji in gradbeništvu, koristijo pa tudi ljubiteljskim uporabnikom, saj jim omogočajo, da svoje posamezne projekte uresničijo z večjo učinkovitostjo kot kdaj koli prej. Diamantna rezila podjetja Klingspor so najboljša izbira, saj je z njimi vsako opravilo enostavno - od rezanja ploščic do betona.

Najtrša rezila za vsa standardna orodja

Diamantno rezilo zagotavlja najboljšo zmogljivost rezanja in zagotavlja vedno odlične rezultate. Klingsporjev izbor izdelkov vključuje diamantna rezila za kotni brusilnik, bencinsko žago in namizne žage. Nekatera rezalna orodja je mogoče kombinirati tudi s standardnimi rezalniki za fuge.

Diamantna rezalna orodja podjetja Klingspor režejo skozi vse materiale

Vsakdo, ki pregleduje Klingsporjev izbor izdelkov, bo hitro ugotovil, da je nabor izdelkov sestavljen iz diamantnih rezil in velikih diamantnih rezil za vse vrste uporabe. Ti brusni materiali vrhunske kakovosti uporabnikom omogočajo rezanje materialov, kot so:

 • beton
 • klinker
 • kredasti peščenjak
 • stenski estrih
 • abrazivni materiali
 • granit
 • ploščice
 • stiki z malto
 • ognjevzdržna opeka
 • asfalt
 • sveži beton
 • drugi materiali na gradbišču

z največjo varnostjo in zanesljivostjo. Vsi, ki se odločijo za diamantna rezalna orodja ali velika diamantna rezalna orodja Klingspor, bodo uživali v visoki stopnji agresivnosti in neprimerljivi življenjski dobi - ne glede na vrsto materiala, ki ga morajo rezati.

Izbira pravega ozobljenja je ključnega pomena

Ena od prednosti portfelja družbe Klingspor je njegova neprekosljiva raznolikost. Klingspor se zaveda širokega spektra izzivov, s katerimi se mora uporabnik soočiti v resničnem svetu. Zato Klingspor ponuja svoja diamantna rezalna orodja in velika diamantna rezalna orodja z različnimi ozobljenji.

Na primer, univerzalne aplikacije so najbolje obvladljive s standardnim ozobljenjem, ki združuje visoko hitrost podajanja in izjemne rezalne lastnosti. Turbo ozobljenje je odlična izbira, kadar sta nujna nemoteno delovanje in čisti rezalni robovi. Diamantne rezalne plošče z neprekinjenim robom prav tako zagotavljajo čiste rezalne robove in so priporočljivi za natančno delo.

Rezalke s turbo segmenti združujejo zgoraj navedene prednosti v enem izdelku - delujejo gladko, zagotavljajo čiste reze in so hitri. Poleg tega imajo dolgo življenjsko dobo. Rezalke s kratkimi segmenti pa se razlikujejo po visoki hitrosti rezanja in ustvarjajo reze z ostrimi robovi.

Tisti, ki se osredotočajo predvsem na visoko hitrost podajanja, bodo kupili rezilo s širokim žlebom. Nasprotno pa rezila z ozkim žlebom zagotavljajo izjemno gladko delovanje. K temu gladkemu delovanju prispevajo tudi koničasti segmenti. Obsežno izbiro dopolnjujejo rezila za diamantno rezanje z zaščitnimi segmenti. Ti segmenti skupaj s kladivastimi segmenti zagotavljajo optimalno zaščito jeklenega jedra. Rezila z jedrom Detenso delujejo z učinkovitim zmanjšanjem hrupa. Jedro v obliki vala lahko še dodatno izboljša življenjsko dobo in odstranjevanje materiala z rezila.

Razvito v Nemčiji - narejeno v Evropi

Družba Klingspor še naprej v celoti nadzoruje vse postopke, potrebne za proizvodnjo svojih izdelkov. Zaradi te sposobnosti si je Klingspor prislužil status vodilnega svetovnega proizvajalca brusnih materialov za rezanje in brušenje. Klingsporjeva diamantna rezalna orodja so zasnovana v oddelku za raziskave in razvoj podjetja v matični tovarni v Haigerju (Nemčija). Klingspor se pri razvoju rezalnih orodji zanaša na najsodobnejše stroje in izjemno opremljene laboratorije. Zaposleni v teh obratih se vsak dan trudijo, da bi funkcionalnost in varnost diamantnih rezalnih orodij dvignili na višjo raven. Proizvodnja poteka s pomočjo zelo naprednih strojev, ki se uporabljajo v Klingsporjevem proizvodnem obratu v zahodnoukrajinskem mestu Lvov. Natančen nadzor vseh podrobnosti izdelka zagotavlja, da tovarno zapustijo le diamantna rezila najvišje kakovosti.