Diamantna brusna krožna plošča

Delovni korak
Material
Stroj
Področja uporabe
Skupina izdelkov
Diamantni brusni lonček
Premer/mm
Vpetje/mm
Širina segmenta/mm
Višina segmenta/mm
Vpetje
segmentiranje
Razred zmogljivosti
Tip stroja

Diamantni brusni lončki združujejo odlično abrazivno zmogljivost in dolgo življenjsko dobo

Diamantni brusni lončki Klingspor so zanesljivo profesionalno orodje za zahtevna opravila. Leta 2015 je Klingspor odprl svojo proizvodno lokacijo za diamantna orodja v zahodnoukrajinskem mestu Lvov. Od takrat podjetje Klingspor nenehno širi svoje strokovno znanje o diamantih. Diamantni brusni lončki, skupaj z različnimi drugimi vrhunskimi izdelki v portfelju podjetja Klingspor, se razvijajo na raziskovalni lokaciji v Haigerju (Nemčija). Tu se nenehno izboljšujejo tehnologije, ki stojijo za rezalnimi in brusnimi izdelki podjetja. Klingsporjeve diamantne brusne lončke odlikujeta vrhunska kakovost in varnost.

Visoko razviti brusni lončki za številne aplikacije

Diamantni brusni lonček iz Klingsporjevega programa izdelkov se ob namestitvi na kotni brusilnik spremeni v pravi vsestranski pripomoček. To uporabnikom omogoča obdelavo materialov, kot so:

  • beton
  • granit
  • stenski estrih
  • gradbeni materiali / abrazivni materiali

skupaj s številnimi drugimi materiali na hiter, varen in zanesljiv način. Posebne odprtine v nosilni plošči prispevajo k visoki stopnji odstranjevanja materiala, saj omogočajo zelo učinkovito odvajanje brusnega prahu, kar zagotavlja odlične rezultate brušenja tudi na najtrših vrstah materiala. Uporabniki lahko izbirajo med brusnimi lončki s standardnimi segmenti in rezalnimi klini PKD. Zaradi vsestranskosti diamantnih brusnih lončkov, vključenih v izbor, so ti izdelki primerni za uporabo v vrtnarstvu in urejanju okolice, na gradbiščih ter v gradbeništvu nad in pod zemljo, uporabni pa so tudi kot orodje pri gradnji cest. Od njihove odlične zmogljivosti imajo koristi tudi domači mojstri, saj jim omogočajo, da svoje projekte dokončajo z večjo učinkovitostjo. Klingspor ponuja ustrezen adapter M 14 za neposredno montažo na kotni brusilnik brez vpenjala.

Podlaga z visoko stopnjo varnosti

Klingspor je v prizadevanjih za nenehno izboljševanje varnosti svojih visokohitrostnih abrazivnih orodij združil moči z drugimi podjetji in ustanovil oSa, center odličnosti za varnost abrazivov. To prostovoljno združenje se je zavezalo, da bo upoštevalo vse evropske varnostne standarde, pomembne za proizvodnjo orodij, ter še strožje proizvodne in preskusne standarde, ki jih je določil center oSa. Ta zaveza pomeni konkretne koristi za uporabnika: varnost pri uporabi vseh orodij, ki so po vsem svetu označena z zaščitenim pečatom oSa.

Strokovnjaki se zanašajo na Klingsporjeve izkušnje

Klingsporjevo usposobljeno servisno osebje uporabnikom vedno z veseljem pomaga pri iskanju ustreznega diamantnega brusnega lončka. Vsestransko svetovanje in podpora sta sestavni del filozofije podjetja Klingspor. Izkušeno osebje s tehničnim ozadjem in podrobnim znanjem o izdelkih, ki mu ni para, pomaga uporabniku, da se dobro znajde pri izbiri izdelka.