Brusni listi

Delovni korak
Material
Stroj
Področja uporabe
Skupina izdelkov
Brusni listi
Pripravljena oblika
Tehnologija
Premer/mm
širina/mm
dolžina/mm
Premer osi/mm
Vpetje/mm
Vpetje
Granulacija
Oblika luknje
Vrsta zrn

List za listom do popolnega rezultata brušenja

Klingsporjevi brusni papirji so na voljo kot trakovi, listi in diski različnih kakovosti in izvedb, odlikujejo pa jih odlični rezultati brušenja. Profesionalci in domači mojstri bodo ugotovili, da je ta široka izbira koristna za njihovo delo in projekte. V obsežnem izboru brusnih listov boste zagotovo našli pravo rešitev - tudi za najzahtevnejša opravila.

Klingspor za svoje stranke že od leta 1893 proizvaja visokokakovostne brusne materiale za brušenje in rezanje ter jih pošilja na vse konce sveta. Njihovo področje uporabe je zelo široko: Klingsporjevi izdelki so enako dobra izbira za obdelavo materialov na mineralni osnovi, lesa, barv, lakov in polnil ali kovin. Možnosti uporabe so neomejene.

Pravi brusni listi za vsako uporabo

Glavni cilj, ki ga Klingspor zasleduje pri svoji ponudbi brusnih listov, je ponuditi čim večjo raznolikost. Klingspor ponuja širok izbor ustreznih brusnih materialov, ki obsega skoraj 100 različnih brusnih listov. Brusni listi so na voljo v obliki pravokotnikov, okroglih diskov ali trikotnikov, odvisno od vrste stroja. Prav tako neomejena je izbira vzorcev lukenj. Poleg več kot 15 standardnih vzorcev Klingspor ponuja tudi vzorce lukenj po meri.

Ponudbo dopolnjujejo dodatni izdelki, kot so trak, brusni blok in brusna goba ter brusna mrežica.

Doseganje največje zmogljivosti na vseh vrstah strojev

Stroj, ki ga uporabnik izbere za določeno uporabo, ni pomemben, če se zanaša na brusne liste podjetja Klingspor. Uporabnik bo v vsakem primeru izkoristil visoko stopnjo odstranjevanja in dolgo življenjsko dobo. To je bistven dejavnik za profesionalne aplikacije v trgovini, industriji in gradbeništvu.

Izdelki so vedno enako učinkoviti, ne glede na to, ali jih uporabljate na orbitalnem brusilniku, vibracijskem brusilniku, delta brusilniku ali ročnem bloku. Zato so brusni listi, ki jih ponuja Klingspor, izjemno vsestransko uporabni v praksi. Izbor izdelkov ponuja tudi ustrezne podložne krožnike za okrogle diske, ki so vključeni v izbor. Klingspor poskrbi, da lahko uporabnik svoje nove brusne liste uporabi na svojih strojih na najhitrejši in najmanj zapleten način - in z minimalnim časom predelave.

Skrivnost Klingsporjevih brusnih listo je v njihovih vrhunskih materialih.

V resničnem svetu se morajo aplikacije zanašati na vrhunsko odstranjevanje materiala, tj. hitro rezanje in dolgo življenjsko dobo abrazivov. Klingsporjeve brusni listi izpolnjujejo vse te zahteve zaradi uporabe visokokakovostnih materialov. Podlaga teh izdelkov je izdelana iz papirja, folije ali tkanine in netkanega materiala. Visoka gostota prevleke je idealna za delo na kovinah, materialih na osnovi mineralov ali plastiki; veliko število zrnatih točk zagotavlja potrebno odstranjevanje materiala. Polprepustni premazi se uporabljajo za delo na lakih, barvnih kovinah ali lesu.

Obdelava vseh materialov z najboljšim možnim rezultatom z brusnimi ploščami Klingspor

Brusni listi se uporabljajo za obdelavo skoraj vseh vrst materialov, vključno z:

 • kovino
 • nerjavečim jeklom
 • titanom
 • aluminijem
 • lesom / materialih na osnovi lesa
 • barvami / kitom / lakom
 • polnili / temeljni premazi
 • sestavljenimi materiali
 • gel premazi
 • plastiko
 • usnjem
 • steklom
 • materialom na osnovi mineralov