Elastična brusilna sredstva

Brusna sredstva R-Flex

... uporabljajo se za fino brušenje površin najrazličnejših materialov. Dolga življenjska doba in stabilnost oblike do izrabe je mogoča kljub njihovi elastičnosti.

Brusni in polirni zatiči

... so na voljo v številnih dimenzijah in velikostih zrn. Uporabljajo se v proizvodnji aparatov in posod, v letalski industriji in industriji motorjev ter v prehrambeni in kemični industriji.

Plošče za marmoriranje

... dosežemo posebne površinske učinke z enakomernim vzorcem brušenja. R-Flex plošče za marmoriranje se uspešno uporabljajo za obdelovanje nerjavečega jekla in aluminija v proizvodnji posod in naprav za velike kuhinje.

Schleiffix ročni blok

... čisti, polira in matira najrazličnejše materiale kot so kovina, les, barva, plastika, guma in papir. Poleg komercialne uporabe je primeren tudi za delo na domu in vzdrževanja avtomobila, npr. za čiščenje železnih površin, smuči itd. učinek Schleiffixa dodatno okrepi dodajanje vode, mila, petroleja ali paste. Izdelki v štirih različnih velikostih zrn omogoča optimalno obdelavo celo najbolj raznolikih površin.

R-Flex kolesa

... so ,odvisno od uporabe, na voljo s silicijevim karbidnim zrnom ali zrnom korunda različnih trdot spoja in dimenzije. Standardna področja uporabe so npr. odstranjevanje ostružkov iz plastičnih delov, fino brušenje kirurških instrumentov, odstranjevanje in ostrenje rezil itd. R-Flex kolesa se enostavno profilirajo zaradi elastičnega spoja in se prilagajajo obrisu obdelovanca z brušenjem.

Vrste spoja Največja delovna hitrost
Z trdno, odporno proti obrabi do 32 m/s
E Se ne zamaši, odporen proti obrabi (zlasti primeren za aluminij) do 16 m/s
W mehka, elastična (še posebej primerna za nerjaveče jeklo) do 5 m/s