Stari naslov. Novi dizajn. Več vsebine.

09.09.2014

Klingspor je prenovil svojo spletno mesto s številnimi novimi funkcijami

Klingspor je prenovil svojo spletno mesto s številnimi novimi funkcijami

Proizvajalec brusilne opreme, Klingspor iz Haigerera, je obnovil svoje spletno mesto. Novo spletno mesto se kaže ne samo v najnovejšem dizajnu, temveč tudi s številnimi novimi funkcijami. Ključni element spletnega mesta je interaktivno iskanje izdelkov, ki uporabnika usmerja korak za korakom do idealne rešitve za brušenje ali rezanje. Intuitiven uporabniški vmesnik in optimiziran, zelo praktičen dizajn omogočata izjemno uporabo na vseh napravah, od računalnika do pametnega telefona.

Pri prenovi spletnega mesta je bilo bistveno, da je bilo zasnovano tako, da ustreza potrebam uporabnikov. To velja tako za izbiro in pripravo vsebine kot za njihovo odpiranje z le nekaj kliki s pomočjo pregledne navigacije. Na pogosto uporabljene funkcije, kot so iskalnik izdelkov, stik s prodajnim oddelkom podjetja Klingspor in iskanje po ključnih besedah lahko dostopate na vseh straneh neposredno iz katere koli točke na spletnem mestu.

Znanje strokovnjakov predstavljeno na razumljiv način: leksikon brušenja

Poleg informacij o določenih izdelkih novo spletno mesto vključuje tudi leksikon brušenja s podrobnimi informacijami o rezanju, brušenju in končni obdelavi ter orodjih, ki se uporabljajo v ta namen. Podroben, utemeljen in enostaven za razumevanje za vsakega uporabnika - ne glede na to, ali je strokovnjak ali laik - razloži vse, kar je potrebno poznati, da bi dosegli najboljši možni rezultat pri delu. Ključne besede in teme se nanašajo na pravilno skladiščenje brusnih sredstev do prednosti in slabosti različnih varijant granulacije do varnostnih vidikov, kot so največja delovna hitrost in najmanjša hitrost zloma.

Work in Progress

Po zagonu v Nemčiji, Veliki Britaniji, Franciji, Španiji, na Poljskem, v Ukrajini in Braziliji bodo v prihodnjih mesecih na internetu dodane dodatne lokalne različice.

Intuitiven uporabniški vmesnik in optimiziran, zelo praktičen dizajn nove spletne strani podjetja Klingspor omogočata izjemno uporabo na vseh napravah od osebnega računalnika do pametnega telefona.
 

<