Profesionalni brusni materiali za vse! Klingsporjevi brusni materiali so zdaj na voljo tudi v majhnih pakiranjih

19.09.2022

Klingspor je že skoraj 130 let proizvajalec visokokakovostnih in zanesljivih brusnih materialov za profesionalne uporabnike. Od poletja 2022 bodo lahko tudi profesionalci z manjšimi zahtevami in ljubitelji "naredi sam" kupovali številne izdelke iz programa Klingspor v manjših embalažnih enotah.

Pozivi k manjšim embalažnim enotam in usklajenim kompletom so postajali vse glasnejši. Uporabniki so večkrat zahtevali možnost nakupa izdelkov Klingspor v manjših količinah. Sedaj je podjetje z bogato tradicijo razvilo popolno ponudbo v maloprodajnem segmentu, ki ne pušča nobene odprte želje.

Razlika je v mešanici

Nova ponudba v maloprodajnem segmentu (SB) obsega skupno skoraj 300 izdelkov, tako za ročno brušenje kot za brušenje z ročno vodenimi stroji. Upoštevani so bili najpogosteje uporabljeni tipi strojev, dimenzije in oblike lukenj. "Pri razvoju nove serije SB smo poskrbeli, da bi jo lahko uporabljalo čim več uporabnikov. Rezultat je pisana mešanica naših najbolj priljubljenih izdelkov za obdelavo lesa in kovin," pojasnjuje Anton Bodrin, vodja oddelka za upravljanje izdelkov. Poleg posamično pakiranih samopritrdilnih diskov, trakov, listov, brusnih gobic, majhnih brusnih kolutov ali rezalnih plošč predstavljajo velik del nove ponudbe tudi kompleti z enim izdelkom v različnih granulacijah.

Razmišljanje o prihodnosti: oblikovanje embalaže.

Veliko časa in truda je bilo vloženega tudi v embalažo nove maloprodajne ponudbe. Anton Bodrin še pojasnjuje: "Embalaža prevzame velik del nasveta! Vsebujejo vse pomembne informacije, kot so dimenzije, oblike lukenj ter navodila za stroj in uporabo. Skozi okence v embalaži lahko kupec vidi in občuti brusni material, kar je bistven dejavnik pri nakupu brusnega papirja."

Abrazivi za obrt

Ne glede na stroko - vsakdo prej ali slej potrebuje abraziv. Pri gradnji suhomontažnih sten, mizarstvu ali kovinskih konstrukcijah: maloprodajni program Klingspor ponuja tudi manjšim obrtnikom in zasebnim uporabnikom možnost uporabe profesionalnih brusilnih orodij. Izdelki bodo od poletja 2022 na voljo v specializiranih trgovinah, pa tudi v dobro založenih trgovinah za domače mojstre in spletnih trgovinah.