Novi Kronenflex EDGE podjetja Klingspor

02.03.2020

Novi Kronenflex EDGE podjetja Klingspor! Najboljša rezalna plošča za jeklo, nerjaveče jeklo in aluminij - Daljša življenjska doba z natančnimi rezi do konca postopka.

EDGE_Flyer_SLO_Wien_LORES.jpgKronenflex® EDGE – hitra, stabilna in varna

S ploščo Kronenflex® EDGE so inženirji podjetja Klingspor lahko združili desetletja izkušenj in povratne informacije strank. Rezultat tega je najboljša rezalna plošča doslej v segmentu Klingspor Premium.

 

Zahvaljujoč samoostrenju, monokristalnemu zrnu, plošča ostane enakomerno ostra in natančna skozi celoten postopek rezanja.

 

 

Zaradi majhnega nastajanja toplote se plošča ne obrabi hitro niti pri zahtevnih nalogah, kot je rezanje aluminija. Za uporabnika to pomeni: Daljša življenjska doba z natančnimi rezi do konca postopka.
Kronenflex® EDGE je torej popoln dodatek k vsaki ponudbi rezalnih plošč in ne sme manjkati na nobeni prodajni polici.

 

EDGE_Materialien-Branchen_SI.png

 

Vrhunske multi-kovinske rezalne plošče podjetja Klingspor

Rezalna plošča Kronenflex® EDGE je primerna za skoraj vse vrste kovin in združuje najboljše od teh dveh področij: Reže hitreje od standardnih plošč debeline 1,6 mm in ima daljšo življenjsko dobo od plošč debeline 1,0 mm. Kronenflex® EDGE plošča, debeline 1,2 mm je idealna plošča za vse, kjer se zahteva oba kriterija: hitri rez s čim daljšo življenjsko dobo.

 

EDGE_Inforgrafik_SI.png

 

Letak Kronenflex® EDGE je na voljo za brezplačnen prenos: Letak - rezalna plošča Kronenflex® EDGE